Pictogenda en Pictogenda Kalender: verbeterd en opgefrist

We hebben de indeling van de Pictogenda duidelijker gemaakt en aan de hand van jullie tips de Pictogenda en Pictogenda Kalender verbeterd. Ook hebben we de pictogrammen opgefrist.

Heb je een abonnement? Dan heb je de Pictogenda of Pictogenda Kalender al via de post ontvangen. Heb je nog geen abonnement? Je kunt de Pictogenda of Pictogenda Kalender nu bestellen, los of met een abonnement via onze webshop.

Wat kun je van de nieuwe Pictogenda-planners verwachten?

De indeling van de Pictogenda is duidelijker geworden:

Er zijn tabbladen toegevoegd zodat je sneller de weg vindt in je Pictogenda. Er is een tabblad voor alle weken van het jaar, voor de set pictogramstickers en voor het gedeelte waar zich de bladzijden voor notities en plakwerk bevinden. Er kunnen plastic insteekhoezen bijbesteld worden om alle zaken die je in je Pictogenda wilt bewaren overzichtelijk en netjes toe te kunnen voegen. Ook handig voor het te downloaden en persoonlijk gemaakte communicatie- en levensboek. Je kunt belangrijke data omcirkelen en dagen aftellen tot de belangrijke dag op de overzichtskalender. De indeling ervan hebben we gelijkvormig aan de Pictogenda gemaakt. Elke maand vind je in de Pictogenda een nieuwe tip. Je wordt ook geattendeerd wanneer er een nieuwe download voor je klaarstaat in de Pictogenda Club.

De pictogrammen en pictogramstickers zijn (deels) vernieuwd: Er zijn 3 nieuwe feestdagpictogrammen toegevoegd van de ramadan, het Suikerfeest en Offerfeest. Er zijn 30 pictogrammen verbeterd waardoor ze voor iedereen nog beter herkenbaar zijn. Bij de emoticonstickers is de emotie schrikken/bang/verrast toegevoegd zodat je op 1 april of bij Halloween ook kunt plakken wat je beleefd hebt. Ook hebben we 3 nieuwe stickers van gezond eten toegevoegd.

Alle nieuwe en vernieuwde pictogrammen zijn weer op www.pictoselector.eu te vinden en kunnen daar afgedrukt worden op stickervellen. De oude pictogrammen blijven beschikbaar op die website.

Extra bij je Pictogenda-planners zijn de nieuwe downloads en video’s bij de Pictogenda Club!

In de Pictogenda Club kun je onder meer extra handig materiaal downloaden, zoals een communicatie- en levensboek of de Pictogenda dagnaampictogrammen in kleur en verschillende formaten voor op planborden thuis of op de groep. Nieuwe pictogrammen of een overzicht van de Pictogenda-pictogrammen is hier ook te vinden! In de Pictogenda Club staan ook video’s van mensen die de Pictogenda gebruiken of video’s van de auteur van de Pictogenda met uitleg en tips over het dagelijks gebruik van de Pictogenda-planners. Neem dus een kijkje in de Club!

Laat ons via Facebook weten wat je van de nieuwe Pictogenda vindt!

Aan de hand van jullie tips en onze eigen inzichten hebben we een mooie nieuwe Pictogenda voor jullie gemaakt. We hopen dat jullie hier blij mee zijn en zijn benieuwd naar jullie reacties op Facebook als jullie de Pictogenda ontvangen hebben!

Laat ons gerust ook jullie nieuwe wensen en ideeën weten. Dat kan via een mailtje aan het Pictogenda Team.

Tip: als je de Pictogenda Facebook in de gaten houdt, blijf je op de hoogte van nieuwtjes en acties.

Pictogenda maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals uw IP-adres, uw surfgedrag en alle persoonsgegevens die u zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. U kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies. Ook kunt u de cookie-instellingen wijzigen als u niet wilt dat wij deze informatie delen. Meer informatie over de cookies die wij bijhouden en de partijen waarmee wij samenwerken vindt u in ons cookiebeleid.