Abonnementen

Elk jaar de Pictogenda of kalender ontvangen?

Neem dan een abonnement!

Je kunt onze producten los bestellen, maar je kunt je er ook op abonneren. Je krijgt dan standaard 10% korting en krijgt jouw producten automatisch en kosteloos thuisbezorgd. 

Wil je graag een abonnement? Lees dan nog even de voorwaarden voor abonnementen. Een abonnement ga je aan voor ten minste twee jaar. Opzeggen is mogelijk als er ten minste twee edities zijn afgenomen en vóór 1 augustus in het jaar waarop de nieuwe editie verschijnt.

Om je abonnement op te zeggen, stuur je een mailtje met jouw gegevens naar klantenservice@pictogenda.nl. Je ontvangt dan een bevestiging. 

Pictogenda 2021 Abonnement

€ 34,60
Wil je een abonnement op de complete Pictogenda? Een goede keuze. Je ontvangt 10 procent korting en krijgt jouw Pictogenda compleet na verschijning automatisch thuisgestuurd. Bij een abonnement ontvang je volgend jaar weer een complete agenda met inhoud en alle stickers, inclusief een andere ringmap. Goed om te weten: een abonnement ga je aan voor ten minste twee jaar. I.v.m. de verkregen korting is opzeggen mogelijk als er ten minste twee edities zijn afgenomen en vóór 1 augustus in het jaar waarop de nieuwe editie verschijnt.
Meer informatie

Pictogenda Vulling 2021 Abonnement

€ 24,15
Heb je al een ringband? En wil je je agenda's niet per jaar bewaren? Dan is een abonnement op de vulling wat voor jou. Met dit abonnement krijg je de inhoud van de Pictogenda (met alle stickervellen) ieder jaar automatisch thuisbezorgd. Je hangt de inhoud in je ringband en een nieuw jaar kan beginnen! Een abonnement op de vulling is voordelig, want je betaalt 10% minder én geen verzendkosten. Goed om te weten: een abonnement ga je aan voor ten minste twee jaar. I.v.m. de verkregen korting is opzeggen mogelijk als er ten minste twee edities zijn afgenomen en vóór 1 augustus in het jaar waarop
Meer informatie

Pictogenda Kalender 2021 Abonnement

€ 23,40
Vind jij de Pictogenda Kalender ook zo handig? Als je de kalender graag wilt blijven gebruiken, is een abonnement een slimme keuze. Je krijgt de Pictogenda Kalender (66 x 48 cm) bij verschijning dan automatisch thuisgestuurd. En je krijgt 10 procent korting, ook interessant! Goed om te weten: een abonnement ga je aan voor ten minste twee jaar. I.v.m. de verkregen korting is opzeggen mogelijk als er ten minste twee edities zijn afgenomen en vóór 1 augustus in het jaar waarop de nieuwe editie verschijnt.
Meer informatie