Site-navigatie

Downloads

Op deze pagina vind je gratis dowloads voor je Pictogenda, zoals een schoolrooster of een spelletje. De Pictogenda heeft sinds 2013 een grotere ringband, zodat je voldoende ruimte hebt voor je plakwerk, schoolrooster, spelletjes, foto’s of andere knutselwerken.

 

Schoolrooster

Om je agenda nog completer te maken kun je voor elke schooldag een schoolrooster printen en zelf aan de Pictogenda toevoegen. Klik op de gewenste schooldag hieronder om het schoolrooster te downloaden. 

  Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

 

Je kunt de Pictogenda ook als schoolagenda gebruiken.  Haal daarvoor na de zomervakantie de voorgaande maanden uit je Pictogenda en bestel de agenda voor het volgende jaar op tijd. Haal daar het eerste deel van het jaar uit tot aan de zomervakantie.

Om je schoolagenda nog completer te maken kun je via de website van de Pictogenda bij de downloads een schoolrooster downloaden per schooldag en zelf aan de Pictogenda toevoegen. 

Dagen van de week

Heb je binnenkort een drukke dag en niet voldoende ruimte voor al je notities? Maak dan een keuze uit onderstaande dagen. Je kunt de dag direct uitprinten en er is voldoende ruimte voor extra notities. Vind je het nog lastig om te snappen hoe de Pictogenda werkt? Gebruik dan eerst een tijdje  per dag een hele bladzijde. Bestel er een set pictogramstickers bij. Als dit lukt, kun je daarna overstappen naar een Pictogenda.

  Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

Spelletjes

 

Pictogrammen-doolhof 

 

Zoek de vijf verschillen

 

Sudoku: sporten

 

Pictogrammen

Ga voor het downloaden van gratis pictogrammen naar het tabblad Pictogrammen.