Site-navigatie

Pictogrammen

Sommige stickerpictogrammen uit de agenda zijn snel op. Bijvoorbeeld veelgebruikte pictogrammen als afwassen en naar bed gaan of die van je favoriete hobby. Omdat het niet mogelijk is om heel veel pictogrammen bij de agenda te voegen, kun je de pictogrammen nu gratis via deze website printen. Er zijn 240 verschillende pictogrammen beschikbaar.

Zit jouw Pictogram er niet bij?

Picto-selector is een gratis programma dat meer dan 20.000 pictogrammen bevat die je kunt kiezen en printen. Bovendien kun je ook zelf je eigen pictogrammen maken. Download het programma via www.Pictoselector.eu.

 

Hoe kan ik zelf stickervellen met pictogrammen maken?

Ga naar het tabblad stickervellen maken. Om de stickervellen te maken vragen wij je om eenmalig te registreren. Na registratie kun je onbeperkt pictogrammen printen voor je Pictogenda of Pictogenda Kalender. Je print de pictogrammen eenvoudig op de Pictogenda Blanco Stickervellen. Die zijn al helemaal op maat. De stickervellen zijn te bestellen via de webshop van Bohn Stafleu van Loghum. 

Na het registreren ontvang  je per e-mail je inloggegevens en een wachtwoord waarmee je de volgende keer weer kunt inloggen. Heb je al een wachtwoord? Ga dan direct naar de inlogpagina.