Verzendingen

Als je online je bestelling plaatst, heb je deze binnen 2 werkdagen in huis. In de meeste gevallen wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Verzending van de abonnementsproducten vindt plaats in de tweede helft van oktober voorafgaand aan het jaar waarop de producten betrekking hebben.

De producten zijn doorgaans tot ongeveer juni te bestellen, daarna maken we onze winkel klaar voor de volgende jaargang.

Alle leveringen voorbehouden aan voorraad en beschikbaarheid van producten.

Retouren

Is het Pictogenda-artikel beschadigd of verkeerd bij je bezorgd?

Heb je een artikel gekregen wat beschadigd is? Of heb je niet het juiste artikel van ons gekregen? Je mag jouw artikel(en) binnen 14 dagen kosteloos naar ons terugsturen.

Vul hier het retourformulier in.

Wil je iets terugsturen dat niet beschadigd is?

Dat is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. De retourkosten zijn dan voor je eigen rekening. Je ontvangt het aankoopbedrag terug als wij het artikel onbeschadigd van je hebben terugontvangen.

Vul hier het retourformulier in.

Hoe lang duurt het voordat je een vergoeding of nieuw product ontvangt?

Wij doen ons best om je binnen vijf werkdagen nadat wij het artikel of de artikelen van je hebben terug ontvangen nieuwe artikelen toe te sturen, in geval van beschadigingen of bij verkeerde levering. Mocht je geld van ons terugkrijgen, dan maken we dat zo snel mogelijk en in ieder geval binnen één maand naar je over.

Retourvoorwaarden: belangrijk om te weten als je artikelen wilt terugsturen

Je hebt 14 dagen de tijd om jouw retour aan te melden. Als je meerdere artikelen in één keer besteld heeft, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

  • We ontvangen de artikelen graag retour in de originele verpakking.
  • Stuur het artikel compleet terug en volgens de aanwijzingen in de retourinstructie.

Wil je meerdere artikelen terugsturen?

  • Als je meerdere artikelen uit dezelfde bestelling wilt terugsturen volg dan bovengenoemde stappen.
  • Wil je meerdere artikelen uit verschillende bestellingen terugsturen vul dan de bijbehorende bestelnummers in op de retourformulieren. Alle artikelen met de bijbehorende pakbonnen mogen in 1 pakket worden teruggestuurd.